woensdag 9 mei 2007

Mei newsletter

Gisteren verstuurden we HomeOfScandinavia's newsletter voor Mei.

We hebben het er vooral over hoe de lente ook in Zweden nu echt zichtbaar begint te worden. Weliswaar is alles wel een maandje later ten opzichte van België en Nederland en hebben we ook nog niet de tropische temperaturen gehad waar jullie wel al hebben van mogen genieten, maar stilaan durven we al eens de jas thuis te laten als we de deur uitstappen.

In ieder geval staat de hele natuur op dit moment in volle bloei en zijn het vooral de wilde bloemen die overal de kop opsteken die ons zo'n heerlijk gevoel geven. Ik wil al graag wat bloemen binnen halen om er nog wat langer van te genieten. Bij HomeOfScandinavia hebben we vazen in alle stijlen, groottes en smaken om hieraan te voldoen. Er is vast ook iets bij in jouw smaak. Hieronder geven we een klein voorproefje.

Wil je ook geabboneerd worden op onze nieuwsbrief? Stuur ons gewoon een emailtje naar news@homeofscandinavia.com met als onderwerp 'nieuwsbrief'. Je kan je ook eender wel moment uitschrijven door het ons gewoon te laten weten op hetzelfde email adres.


Groetjes,

/ Nancy Hebbelinck
PS: Klik hier als je volledige nieuwsbrief wil lezen....



Foto: 'Stryke' van SEA Glasbruk bij www.homeofscandinavia.com






Foto: 'Sinatra' en 'Antennus Fiore' van SEA Glasbruk bij www.homeofscandinavia.com

Geen opmerkingen: