maandag 4 juni 2007

Moderne lijnen ....


Foto: Sofa en lamp van www.mio.se
Kastje van
www.boconcept.se

Ben jij een aanhanger van de minimalistische, moderne stijl? Dan hebben we hier 5 inspiratietips die je helpen om je thuis nog meer sfeer te geven:

1. Hout is een mooie vloerbekleding. Parket in verschillende vormen is altijd al populair geweest. In Scandinavische woningen is er nu een opmars in visgraat motief parket verzorgd met een gekleurde pigment olie.

2. Blank gelakte kasten geven een echt modern gevoel. Niet alleen in de keuken, maar ook gewoon in bijzetkasten zoals de zwarte kast boven in de collage.

3. Luchtig meubileren geeft een zeer groot gevoel van ruimte. Muren in het wit of lichtgrijs dragen hierbij toe. Eventueel kan je een toets kleur bijbrengen met een sofa of hanglamp in een sterk kleur. Zie de collage hierboven.

4. Zet een grote vaas alleen in een hoek op de grond. Gegarandeerd dat de bloemen erin gezien worden. Bamboo is zo'n vaas.

5. Heel mooi is om naast moderne meubels ook een sober antiek stuk te zetten. Bij The Old & The Beautiful in Antwerpen kan je mooi Zweeds antiek vinden (zie ook deze bloglist).



Veel plezier!

/ Nancy

Geen opmerkingen: